Bosz over Pröpper: "Clubs slapen blijkbaar nog"

10 juli 2015, 23:51

Tot verbazing van Peter Bosz is Davy Pröpper nog altijd speler van Vitesse. De coach van de Arnhemmers geeft bij Omroep Gelderland toe dat hij er eigenlijk op gerekend had dat de middenvelder rond deze tijd al verkocht zou zijn. De interesse van onder meer PSV is echter nog niet concreet geworden.

"Ik had verwacht dat hij al lang weg zou zijn. Een heleboel clubs slapen nog blijkbaar. Zolang ze blijven slapen, vind ik het prima en kan hij lekker met ons meedoen", zegt Bosz over de neo-international.

Pröpper deed vrijdag niet mee in een oefenwedstrijd van Vitesse tegen Dundee United. Dat had volgens Bosz niets te maken met een mogelijke transfer van de middenvelder. "Nee, daar kijk ik niet naar. Ik kon vandaag andere jongens op zijn positie aan het werk zien. Davy is ook later begonnen, dus zijn speelminuten komen op het trainingskamp wel", aldus de coach, die zijn elftal eenvoudig met 4-0 zag winnen van de Schotten.

De kans is groot dat PSV Pröpper gaat halen als aanvoerder Georginio Wijnaldum verkocht is. Wijnaldum staat op het punt om te tekenen bij Newcastle United, beide clubs zijn het al eens over de transfersom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen