Wijnaldum: "Newcastle United wilde me heel graag hebben"

11 juli 2015, 09:15

Georginio Wijnaldum is dolblij dat hij zijn loopbaan gaat voortzetten bij Newcastle United. De middenvelder, die voor een klein twintig miljoen euro overstapt van PSV, onderging vrijdag een medische keuring bij de Premier League-club. Vrijdagavond werden de laatste details omtrent de transfer afgerond. "Ik ben hier nog maar kort, maar ik heb nu al een heel goed gevoel bij deze club."

Dat zegt de middenvelder in De Telegraaf. "Het is allemaal snel gegaan", blikt hij terug in het dagblad. "Ik was gewoon met PSV op trainingskamp gegaan, omdat ik niet dacht dat het al zo vlug afgerond zou worden. Donderdagavond laat kreeg ik het seintje dat ik de volgende dag naar Newcastle kon vliegen. Ik ben al om 6.00 uur vertrokken vanuit het trainingskamp van PSV en via Amsterdam naar Newcastle gevlogen."

In de Engelse stad sprak hij al met manager Steve McClaren. "Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer. Toen ik nog bij Feyenoord speelde, wilde hij me al naar FC Twente halen. Newcastle United wilde me heel graag hebben. Dat bleek wel uit het geweldige bod dat ze hebben gedaan."

Wijnaldum gaat voor vijf seizoenen tekenen bij de Premier League-club. De verwachting is dat de transfer vandaag (zaterdag) zijn beslag zal krijgen. "Ik neem met een heel goed gevoel afscheid van PSV. Ik heb me goed kunnen ontwikkelen en ik vind het mooi dat de club nu een goede transfersom voor me krijgt, want PSV heeft veel in me geïnvesteerd."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen