Van Ginkel blij met Stoke City: "Goed voetballend elftal"

11 juli 2015, 10:58

Na een seizoen bij AC Milan is Marco van Ginkel komend seizoen weer te bewonderen in de Premier League. Niet bij Chelsea, maar bij Stoke City, dat de middenvelder voor één seizoen huurt van de landskampioen. De 22-jarige Van Ginkel denkt dat de stap naar Stoke de perfecte keuze is.

Vrijdag werd bekend dat de Nederlander zich verboden heeft aan Stoke City. "Dit is de juiste keuze voor me", zegt Van Ginkel op de website van zijn management Wasserman. "En ik ben erg blij met die keuze. Stoke City heeft de laatste jaren namelijk goed gepresteerd en staat te boek als een goed voetballend elftal. Ik denk dat ik daar goed zal passen. Daarnaast vind  ik het geweldig om volgend jaar weer in de Premier League te spelen. Daar kijk ik echt naar uit."

Van Ginkel zegt dat Chelsea-coach José Mourinho ook een vinger in de pap heeft gehad. "Mijn coach bij Chelsea vond het belangrijk vond dat ik komend seizoen in de Premier League zou spelen", zegt hij. "Ik sta dan ook volledig achter mijn keuze en kijk er naar uit om zo snel mogelijk bij mijn teamgenoten, die natuurlijk al in training zijn, aan te sluiten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen