De Jong over vertrek Wijnaldum: "Sterk koppel met mijn broer"

11 juli 2015, 13:58

Luuk de Jong ziet een einde komen aan de samenwerking met Georginio Wijnaldum bij PSV. De middenvelder verkast naar Newcastle United, waar de international samen gaat spelen met onder meer Luuks broer Siem de Jong. Luuk verwacht dat het duo samen sterk gaat presteren in de Premier League.

Luuk de Jong, die zelf ook bij Newcastle heeft gespeeld, begrijpt dat Wijnaldum de stap hogerop maakt. "Ik vind het heel jammer dat Gini bij ons weggaat. Toch is het ook begrijpelijk, want hij is echt toe aan een nieuwe stap", zegt de spits van PSV tegen Helden Online. "Ik denk dat hij het daar heel goed gaat doen."

De aanvaller denkt dat Wijnaldum een goed koppel kan gaan vormen met Siem de Jong. "Het zou mooi zijn als hij samen met m'n broer op het middenveld komt te spelen. In mijn ogen zou dat prima kunnen; het zijn allebei jongens die veel werk verrichten voor het team en ik denk dat ze prima aan kunnen voelen wanneer de één diepgaat en wanneer de ander moet inzakken. Dat zou dus wel eens een sterk koppel kunnen worden."

Wijnaldum heeft zich voor vijf seizoenen verbonden aan The Magpies.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen