Kuyt hoopt zondag debuut te maken: "Ben enorm gretig"

11 juli 2015, 17:28

Als het aan Dirk Kuyt ligt, dan komt hij zondagmiddag in actie tijdens het oefenduel van Feyenoord met het Duitse Fortuna Düsseldorf. Kuyt is met de Rotterdammers momenteel op trainingskamp in het Oostenrijkse Seefeld. Daar heeft de teruggekeerde aanvaller een betere indruk gekregen van zijn teamgenoten. Dat zegt hij tegen RTV Rijnmond.

"Het is fijn om een week bij elkaar te zijn en veel te trainen. Het is een jonge groep, maar ik kan goed met ze opschieten. Er is een goede klik", vertelt Kuyt, die tijdens de trainingen voorop gaat in de strijd. "Ik denk dat ik dat altijd zal blijven doen. Als ik die arbeid niet meer kan leveren ben ik mezelf niet meer. Ik voel me sterk en fit en dat wil ik laten zien tijdens wedstrijden én trainingen."

Zondag oefent Feyenoord tegen Fortuna Düsseldorf. Kuyt hoopt dat hij in dat duel zijn officieuze rentree kan maken voor de Rotterdammers. "Maar de trainer heeft nog niet gezegd of ik speel, dus wacht ik het rustig af. De technische staf heeft een opbouw in gedachte en daar houd ik mij aan, maar het moge duidelijk zijn dat ik enorm gretig ben om het Feyenoordshirt weer te dragen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen