Milan: Pazzini tekent bij Verona, El Shaarawy naar Monaco

11 juli 2015, 18:03

AC Milan neemt deze zomer afscheid van twee aanvallers. Giampaolo Pazzini heeft zich zaterdag verbonden aan Hellas Verona, Stephan El Shaarawy maakt komende maandag op huurbasis de overstap naar AS Monaco.

Pazzini droeg drie seizoenen het shirt van AC Milan. De 30-jarige Italiaanse spits werd in de zomer van 2012 overgenomen van aartsrivaal Internazionale. Pazzini scoorde in 74 Serie A-duels 21 keer voor Milan. Eerder kwam hij uit voor onder meer Fiorentina en Sampdoria.

Milan verhuurt El Shaarawy voor een bedrag van 2 miljoen euro aan AS Monaco. De Franse club is verplicht hem in de zomer van 2016 voor 16 miljoen euro definitief over te nemen van i Rossoneri. De clausule treedt naar verluidt automatisch in werking als El Shaarawy meer dan vijftien wedstrijden heeft gespeeld voor de equipe uit het prinsdom.

El Shaarawy (22), die komende maandag medisch wordt gekeurd in Monaco, stond te boek als een groot talent. In de laatste twee jaar werd de meervoudig international van Italië echter geplaagd door blessures, waardoor hij niet verder kwam dan vier doelpunten voor Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen