PSV in slotfase onderuit tegen FC Basel

11 juli 2015, 19:11

PSV is onderuit gegaan bij de eerste serieuze test voor het nieuwe seizoen. De landskampioen boog zaterdag tijdens het trainingskamp in Zwitserland in een oefenwedstrijd met 3-2 voor FC Basel. PSV maakte tot twee keer toe een achterstand ongedaan, maar in blessuretijd ging het mis.

Jorrit Hendrix stond in de 22ste minuut met een overtreding op Breel Embolo onbedoeld aan de basis van de 1-0 van FC Basel, Shkelzen Gashi benutte de penalty. De Zwitserse voorsprong was op dat moment verdiend. Rai Vloet was in de 35ste minuut dicht bij de gelijkmaker, hij raakte de lat. Steven Bergwijn herstelde twee minuten later dan toch het evenwicht, hij omspeelde de keeper van FC Basel en schoof vervolgens de 1-1 binnen.

Desondanks ging Basel rusten met een 2-1 voorsprong, Embolo scoorde kort voor de doelwissel de 2-1 door een voorzet vanaf rechts binnen te tikken. In de tweede helft gebeurde er lange tijd weinig, Luciano Narsingh was in de tachtigste minuut wel verantwoordelijk voor de 2-2 na een fraaie pass van Clint Leemans. Het duel leek zonder winnaar te eindigen, maar in de slotseconde bepaalde Davide Callà anders namens FC Basel (3-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen