Clasie skipt oefenduel door 'serieuze belangstelling'

12 juli 2015, 12:37

Feyenoord speelt vanmiddag (zondag) een vriendschappelijke wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf, maar Jordy Clasie zal niet binnen de lijnen verschijnen bij de Rotterdammers. Er is 'concreet serieuze belangstelling' getoond voor de aanvoerder. Feyenoord heeft bevestigd dat dit de reden is waarom Clasie niet in actie komt tegen de Duitsers.

"Club en speler hebben daarom in goed overleg besloten hem niet te laten spelen zolang gesprekken over een eventuele transfer gaande zijn", meldt Feyenoord op haar officiële website. Clasie trainde zondagochtend vanwege de belangstelling vanuit het buitenland met negen andere spelers in Oostenrijk, waar de Rotterdammers momenteel op trainingskamp zijn.

Voetbal International meldt dat Southampton de club is die concrete interesse getoond heeft voor de 24-jarige Clasie. Manager Ronald Koeman ziet in hem een vervanger voor de begeerde Morgan Schneiderlin. Clasie werd eerder ook al eens in verband gebracht met Southampton. Er zijn echter nog meerdere clubs die belangstelling hebben in de captain van Feyenoord.

Feyenoord trapt in Kufstein om 16.00 uur af tegen Fortuna Düsseldorf, de club van Mike van Duinen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen