Krul blij met Wijnaldum: "Ongelofelijk, een topspeler"

12 juli 2015, 13:27

Tim Krul vindt het een goede zaak dat zijn club Newcastle United werk heeft gemaakt van de komst van Georginio Wijnaldum, zijn collega bij het Nederlands elftal. De doelman van The Magpies juicht de entree van zijn landgenoot toe. Sterker nog: Krul heeft jarenlang geprobeerd om hem te overtuigen om naar Newcastle te komen.

Krul is goed bevriend met Wijnaldum, die een vijfjarig contract getekend heeft op St. James' Park. De goalie is blij dat hij eindelijk vergezeld wordt door zijn collega-international. "Het is mooi om hem te zien tekenen. Hij is een topspeler en een geweldige toevoeging voor onze selectie. Ik heb hem jarenlang gezegd dat hij hierheen moet komen. Ik denk wel acht jaar lang", aldus Krul.

Daar laat de doelman van Newcastle het nog niet bij. "Het is ongelofelijk dat hij hier eindelijk naartoe gekomen is. Hij was de beste speler in Nederland in het afgelopen seizoen. Hij is altijd fit, rent negentig minuten lang, heeft een geweldige balcontrole en is een goede schakel tussen verdediging en aanval. Daarnaast is het een goede jongen, een echte prof. Hij heeft van alles wel wat", aldus de complimenteuze Krul.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen