Cocu blij met Lestienne: "Een absolute meerwaarde"

12 juli 2015, 16:50

Na een lange periode van wachten kon PSV zondag eindelijk officieel melding maken van de komst van Maxime Lestienne. De Belgische vleugelaanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van de Qatarese club Al-Arabi, met een optie om hem te kopen. Coach Phillip Cocu is meer dan tevreden met de aanwinst.

"Hier ben ik zeer content mee", reageert Cocu in gesprek met Omroep Brabant op de komst van Lestienne, die al aangesloten is bij het trainingskamp van PSV. "Hij heeft snelheid en een actie. Ik zie dit als een zeer goede versterking. Hij heeft de kwaliteiten in huis om ons te helpen om prijzen te pakken", denkt de keuzeheer van de regerend landskampioen.

'Een absolute meerwaarde', zo noemt Cocu de zomerse versterking. "Je moet hem alleen niet vergelijken met Memphis Depay, zo werkt het niet in het voetbal", zegt Cocu. "Het is een andere speler, maar hij heeft bij Club Brugge bewezen dat hij een uitstekende aanvaller is. Het is belangrijk dat hij dit trainingskamp gebruikt om de spelers te leren kennen en onze manier van spelen en trainen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen