Schweinsteiger: "Ik hoop dat jullie het kunnen begrijpen"

12 juli 2015, 17:35

Het is een kwestie van tijd voordat Bastian Schweinsteiger zich officieel speler van Manchester United mag noemen. De 30-jarige middenvelder verlaat Bayern München met pijn in het hart, maar hoopt dat de supporters van de Duitse recordkampioen begrip kunnen opbrengen voor zijn keuze.

Op Twitter had Schweinsteiger een boodschap voor de fans van Bayern. "Ik hoop dat jullie mijn beslissing kunnen begrijpen", zei de Duitser, die zijn contract (tot medio 2016) in Beieren niet wilde verlengen en al een akkoord bereikt heeft met Man United.

"Na zeventien fantastische jaren bij Bayern, met vijftien kampioenschappen en vele hoogtepunten, heb ik besloten om een nieuwe stap te zetten", schrijft Schweinsteiger verder. "Het was een hele lastige keuze, omdat Bayern een belangrijke rol speelt in mijn leven. Toch ga ik voor een nieuwe ervaring bij een nieuwe club. Mijn bestemming is Manchester United. Niemand neemt mij alles van mijn tijd bij Bayern nog af", besluit Schweini, die zondag medisch gekeurd wordt in Manchester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen