Kuyt geniet van fans: "Geeft mij een enorme boost"

12 juli 2015, 19:39

In het Oostenrijkse Kufstein maakte Dirk Kuyt zondag zijn eerste speelminuten voor Feyenoord sinds 2006. De aanvaller deed één helft mee in de oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf en werd hartstochtelijk toegejuicht door Rotterdamse fans, die de reis naar Oostenrijk hiervoor gemaakt hadden.

Het onthaal van de Feyenoord-fans in Oostenrijk deed Kuyt goed, geeft hij aan op de clubsite. "Al vanaf het moment dat bekend werd dat ik terugkeer bij Feyenoord, zijn de supporters razend enthousiast. Dat doet mij veel, omdat het een mooie blijk van waardering is. Bovendien geeft het mij een enorme boost."

De 34-jarige Kuyt zette in Oostenrijk de eerste stap richting de start van het seizoen, over vier weken. "Het was zaak om zo goed mogelijk op te bouwen. Ik ben blij dat het er vanavond van gekomen is, een mooie afsluiter van een toch al geslaagde week. We hebben onder prima omstandigheden goed kunnen trainen, je ziet de groep sterker worden. Bovendien zie ik heel veel plezier in het elftal. Nu is het zaak om verder door te groeien als team en in de komende weken verder toe te werken naar de start van de competitie", stelt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen