'PSV legt maandag bod op Pröpper neer bij Vitesse'

12 juli 2015, 20:22   Bijgewerkt: 12 juli 2015, 22:57

PSV lijkt werk te maken van de komst van Davy Pröpper. Volgens De Telegraaf heeft de Eindhovense club contact opgenomen met Vitesse om te praten over een transfer van de middenvelder. De verwachting is, volgens de krant, dat PSV maandag een officieel bod uitbrengt op de neo-international.

Bij PSV moet Pröpper de opvolger worden van Georginio Wijnaldum, die voor een kleine twintig miljoen euro de overstap maakt naar Newcastle United. De landskampioen hoopt dat de komst van Pröpper snel afgerond kan worden en dat de middenvelder zich nog deze week kan melden in de Franse Alpen, waar PSV zijn tenten opgeslagen heeft. Zondag kon PSV al een andere aanwinst, Maxime Lestienne, verwelkomen.

Voor Vitesse zou het vertrek van Pröpper allerminst als een verrassing komen. Sterker nog, coach Peter Bosz liet vrijdagavond al weten dat hij niet verwacht had dat de middenvelder op dit moment nog speler van zijn club zou zijn. "Ik had verwacht dat hij al lang weg zou zijn. Een heleboel clubs slapen nog blijkbaar. Zolang ze blijven slapen, vind ik het prima en kan hij lekker met ons meedoen", zei hij bij Omroep Gelderland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen