Schweinsteiger tekent voor drie seizoenen bij United

Ger
13 juli 2015, 14:49

Manager Louis van Gaal heeft met Bastian Schweinsteiger zijn gewenste ervaren kracht voor het middenveld binnen. De international van Duitsland tekende voor drie seizoenen bij Manchester United. Het is zijn eerste buitenlandse avontuur. Schweinsteiger speelde in eigen land slechts voor Bayern München.

De 30-jarige middenvelder heeft zin om in de Premier League te gaan voetballen. "Ik heb genoten van mijn tijd bij Bayern München, het was een fantastische periode. Het was dan ook een zware beslissing om de club te verlaten", aldus Schweinsteiger. "Manchester United is de enige club waarvoor ik ooit nog wilde uitkomen. Ik kijk uit naar deze nieuwe en veelbelovende uitdaging. De Premier League is de meest uitdagende competitie ter wereld. Bovendien ga ik weer samenwerken met Louis van Gaal."

De Nederlandse oefenmeester had Schweinsteiger bij Bayern al onder zijn hoede. "Hij is natuurlijk geen vreemde voor mij", zegt Van Gaal. "Ik ben heel blij dat hij naar United is gekomen. Zijn erelijst spreekt boekdelen. Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt. Bastian is de ultieme professional. Hij gaat een enorme brok ervaring toevoegen aan onze selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen