Lens praat met Sunderland: "Graag naar Premier League"

Ger
13 juli 2015, 15:44

Jeremain Lens geeft toe met Sunderland in gesprek te zijn over een transfer. De aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Dinamo Kiev, maar hij wil graag vertrekken. Een avontuur in de Engelse competitie ziet hij helemaal zitten.

"Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag naar de Premier League wil. Ondanks dat Dinamo Champions League speelt, lijkt het me nu een mooie gelegenheid om de overstap te maken", zegt Lens tegen FOX Sports. De Oranje-international geeft toe dat de onrust in Oekraïne meespeelt in zijn wens om te willen verkassen. "Toen ik hier in 2013 tekende, was er nog niet veel aan de hand. Daarna is er veel gebeurd. Ik voel me niet onveilig, maar aangezien de situatie niet is opgelost, lijkt het voor mij en mijn familie het beste dat ik de stap naar Engeland maak."

De aanwezigheid van manager Dick Advocaat bij Sunderland ziet Lens als een groot pluspunt. "We hebben eerder goed samengewerkt bij AZ en PSV. We kennen elkaar, dat is ideaal. Het is allemaal nog niet zover, maar het moge duidelijk zijn dat ik erg graag wil en mijn zinnen op een transfer heb gezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen