Veerman hoopt op kans: "Wat kan andere spits beter dan ik?"

13 juli 2015, 16:34

In de winterstop van vorig seizoen tekende Henk Veerman een contract bij sc Heerenveen. In zijn eerste halfjaar in Friesland moest de lange spits topscorer Mark Uth voor zich dulden in de hiërarchie, maar door het vertrek van de Duitser lonkt er komend seizoen een basisplaats voor de oud-spits van FC Volendam. Hij hoopt dan ook van harte dat de club geen nieuwe spits meer aantrekt in de transferwindow.

Veerman is de enige fitte spits in de selectie van Heerenveen, aangezien talent Pascal Huser geblesseerd is. Hij hoopt dat de Friese club geen nieuwe spits meer vastlegt. "Als de club voor weinig geld nog ergens een spits kan ophalen, dan kan ik dat wel begrijpen. Maar volgens mij is het geen noodzaak", zegt Veerman in de Leeuwarder Courant.

Vorig seizoen moest de lange aanvaller het voornamelijk doen met invalbeurten. "Ik hoop dat de staf er vertrouwen in heeft dat ik meer ben dan de pinchhitter die veel mensen in me zien. Ik wil mezelf heel graag bewijzen", vervolgt hij. "Wat zou een andere spits beter kunnen dan ik? Natuurlijk, ik ben een ander type dan Mark Uth. Ik ben écht een diepe spits, maar als de ploeg zich daaraan kan aanpassen, dan hoeft dat helemaal niet negatief te zijn."

De 22-jarige spits scoorde in zijn eerste halfjaar twee competitiegoals voor sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen