Twijfels over Pröpper: "Het is een mooi-weer-voetballer"

13 juli 2015, 17:46

Davy Pröpper staat op het punt een contract te tekenen bij PSV, waar hij op het middenveld de naar Newcastle United vertrokken Georginio Wijnaldum moet vervangen. Aad de Mos en Kenneth Pérez twijfelen echter sterk aan de middenvelder van Vitesse, die volgens het duo het juiste karakter niet heeft om te slagen in Eindhoven.

De Mos werkte eerder als coach van de B-junioren van Vitesse samen met Pröpper. De oefenmeester twijfelt openlijk aan zijn voormalig pupil. "Davy is geen leiderstype", stelt De Mos in Metro. "Hij heeft onmiskenbaar talent en is inmiddels ook vrij ervaren, maar hij zal het team niet dragen. Dat was dit seizoen bij Vitesse ook al niet het geval. En bij PSV is er ook wat meer concurrentie; het wordt geen appeltje eitje voor hem."

Ook voormalig spelmaker Kenneth Pérez plaatst vraagtekens bij het aantrekken van de 23-jarige middenvelder door PSV. "Ik vind Pröpper een 'mooi-weer-voetballer'", zegt de FOX Sports-analyticus. "Ik twijfel aan zijn mentale weerbaarheid. En hij is een ander type dan Wijnaldum. Dat hoeft op zich niet zo'n probleem te zijn, maar Pröpper is wat statischer. Het zal mij benieuwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen