Pröpper tekent bij PSV: "Dit is gewoon een prachtige club"

13 juli 2015, 21:47

De transfer van Davy Pröpper naar PSV is in kannen en kruiken. Nadat eerder vandaag (maandag) Vitesse en de landskampioen al een akkoord bereikten, heeft ook de middenvelder zelf overeenstemming bereikt over een transfer. De 23-jarige international heeft een vierjarig contract gesigneerd in de Lichtstad. 

De transfer van de middenvelder zat er al enige tijd aan te komen. Nadat de transfer van Georginio Wijnaldum naar Newcastle United afgelopen weekend voltooid werd, raakten de onderhandelingen in een stroomversnelling. Pröpper kijkt uit naar zijn dienstverband in Eindhoven, zo geeft hij aan voor de camera's van PSV TV.  "Het is hartstikke mooi dat het vandaag rond is gekomen. Dit is een mooie uitdaging en een stap omhoog voor mij. Omdat ik een tijdje vakantie heb gehad, heb ik heel veel zin om het veld weer op te gaan. Ik kijk enorm uit naar spelen in de Champions League, maar dat gaf zeker niet de doorslag in mijn keuze voor PSV. Dit is gewoon een prachtige club."

Pröpper, die dertien jaar voor Vitesse speelde, meldt zich dinsdag bij de selectie van PSV in Frankrijk. Hij is de derde zomeraanwinst, nadat eerder Simon Poulsen en Maxime Lestienne al vastgelegd werden.

Foto: PSV 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen