Kanon terug bij ADO: "Kan er niet over oordelen"

14 juli 2015, 08:05

De club had zich al neergelegd bij zijn vertrek, maar Wilfried Kanon is weer terug bij ADO Den Haag. De Afrikaanse verdediger kwam bij Lille OSC, dat met ADO overeenstemming bereikt had over de transfersom, niet door de medische keuring en heeft zich dus weer bij de Haagse selectie gevoegd.

Lille keurde Kanon af vanwege hart- en knieklachten. Deze klachten waren niet nieuw, Kanon werd in maart zelfs geopereerd aan zijn meniscus. Coach Henk Fraser van ADO haalt er, in gesprek met Omroep West, zijn schouders over op. "Of Lille zijn huiswerk wel gedaan heeft? Ik neem aan dat we niet allemaal even goed waren op school en dat je het hier en daar je huiswerk niet op orde hebt. Het is niet aan mij om een oordeel te vellen. Ik heb geen inzicht in dat opzicht. Ik kan er niet over oordelen en mag dus geen mening hebben."

Voorlopig traint de 22-jarige Kanon dus weer mee bij ADO Den Haag, al benadrukt Fraser dat de verdediger nog zeker niet wedstrijdfit is. "Dit was een opstarttraining. Daar kan hij heel voorzichtig aan meedoen. Hij heeft een knieblessure en nog een lange weg te gaan. Het gaat nog even duren voor we hem terugzien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen