Excelsior geeft aanvaller Hasselbaink contract

14 juli 2015, 14:33

Nigel Hasselbaink, de neef van voormalig Oranje-international Jerrel Hasselbaink, speelt komend seizoen in de Eredivisie. De 24-jarige aanvaller heeft een tweejarig contract gekregen bij Excelsior. Hij was de afgelopen twee weken op stage in Kralingen en deed onder meer mee in een oefenwedstrijd tegen FC Oss.

Hasselbaink speelde in de jeugd van Ajax en PSV en deed bij Go Ahead Eagles ervaring op in het betaald voetbal. De afgelopen seizoenen speelde de spits in Schotland, bij Hamilton Academical, St. Mirren en St. Johnstone. "Ik ben op jonge leeftijd naar Schotland vertrokken en dat was wel even wennen. Na een tijdje had ik een leven opgebouwd en heb ik in Schotland veel mooie jaren gekend", zegt hij daarover. "Ik kijk er erg naar uit om weer in Nederland te gaan voetballen, dan kan al mijn familie ook wekelijks komen kijken."

Hasselbaink hoopt een goed seizoen te beleven bij Excelsior, de ploeg van coach Alfons Groenendijk. "De jongens hebben vorig jaar een goed seizoen gedraaid met behoud Eredivisie en de halve finale van de KNVB Beker. Ik zal dit seizoen mijn steentje bijdragen om dat minimaal te evenaren dan wel te overtreffen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen