PSV wacht nog altijd op akkoord over Pereiro

Ger
14 juli 2015, 23:05

De transfer van Gastón Pereiro naar PSV is nog altijd niet in kannen en kruiken. De onderhandelingen zijn gestaakt en gaan in principe woensdag verder. De Eindhovenaren hadden de komst van de Uruguayaan al graag officieel willen maken, maar door de houding van de zaakwaarnemer van de jeugdinternational laat een deal vooralsnog op zich wachten.

Pereiro (20) is al enige tijd in Nederland, waar hij medisch is goedgekeurd door PSV. De aanvaller werd zelfs al in een tenue van de kampioen van de Eredivisie gefotografeerd. Paco Casal, de zaakwaarnemer van Pereiro, dreigde de deal echter op te blazen door met aanvullende financiële eisen te komen. De betrokken partijen kwamen toch weer nader tot elkaar, maar de handtekeningen onder het contract ontbreken nog steeds. PSV spreekt van 'een gecompliceerde zaak'.

Trainer Phillip Cocu heeft inmiddels wel een andere aanwinst binnen. Middenvelder Davy Pröpper, die maandag een vierjarig contract ondertekende in Eindhoven, heeft zich inmiddels aangesloten bij het trainingskamp van PSV in de Franse Alpen. Woensdagavond speelt de Brabantse club een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen