PSV heeft Pereiro eindelijk definitief binnen

15 juli 2015, 11:03   Bijgewerkt: 15 juli 2015, 12:09

Na een lange soap is PSV er dan toch in geslaagd om Gastón Pereiro vast te leggen. De Uruguayaanse aanvaller zette woensdag in Eindhoven zijn handtekening onder een contract. Pereiro komt over van Nacional, een ploeg uit Uruguay, en is door de regerend landskampioen tot medio 2020 vastgelegd.

PSV leek de komst van Pereiro dinsdag al af te kunnen ronden, maar op het laatste moment legde de zaakwaarnemer van de Uruguayaan een bom onder de deal. Hij eiste plotseling meer geld, terwijl PSV alle concept-contracten al in orde gemaakt had. Even leek het erop dat de zaakwaarnemer met Pereiro in het vliegtuig terug naar Zuid-Amerika zou stappen, maar beide partijen bereikten daarna alsnog een akkoord.

Pereiro is de derde aanwinst van PSV in korte tijd, eerder strikte de club al aanvaller Maxime Lestienne en middenvelder Davy Pröpper. Daar tegenover stond het vertrek van Georginio Wijnaldum en Oscar Hiljemark. De Uruguayaan is blij met zijn transfer, laat hij weten in een eerste reactie bij PSV TV. "De Eredivisie is een fantastische competitie voor een jonge speler. Ik krijg bij PSV bovendien de kans om Champions League te spelen. PSV heeft een rijke traditie met Zuid-Amerikaanse spelers. Ik hoop in hun voetsporen te treden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen