Doelman Roos verlengt contract bij Derby County

15 juli 2015, 16:46

Derby County ziet toekomst in Kelle Roos. De 23-jarige Nederlandse doelman heeft zijn contract bij de Engelse club tot de zomer van 2018 verlengd. Het jeugdproduct van PSV wordt komend seizoen wel verhuurd aan Rotherham United. Dat heeft Derby County laten weten.

Roos werd door PSV opgeleid, alvorens hij aan de slag ging bij Willem II en NEC. De keeper kwam via amateurclub RKSV Nuenen en het Engelse Nuneaton Town bij Derby County terecht. Hij wordt komend seizoen verhuurd, zodat hij ervaring kan opdoen in een eerste elftal.

"Hij is een talentvolle doelman, voor wie een grote toekomst weggelegd is", zegt Derby-manager Paul Clement over Roos. "Hij moet nu in competitieduels gaan keepen. We zijn blij dat Rotherham hem de kans geeft", aldus de oefenmeester van The Rams, die volgende week tijdens een trainingskamp in Nederland zullen oefenen tegen SV Meppen en FC Utrecht.

Derby en Rotherham komen elkaar komend seizoen tegen in het Championship, maar er is afgesproken dat Roos dan niet onder de lat zal staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen