Oud-Ajacied wordt mogelijk nieuwe spits van NAC

15 juli 2015, 16:59

Darko Bodul keert mogelijk terug op de Nederlandse voetbalvelden. De voormalig aanvaller van Ajax staat in de belangstelling van NAC Breda. Dat heeft coach Robert Maaskant bevestigd tegenover Voetbal International.

De Bredanaars zijn naarstig op zoek naar een nieuwe spits en de naam van Bodul zingt al een tijdje rond bij de degradant uit de Eredivisie. Hoewel beide partijen wel eens met elkaar in zee kunnen gaan, benadrukt Maaskant dat er nog geen sprake is van een akkoord. Bij NAC wordt Bodul mogelijk de opvolger van de naar Willem II vertrokken Erik Falkenburg.

Bodul maakte bij Ajax zijn debuut in het betaalde voetbal, maar kon geen echte doorbraak forceren in Amsterdam. Via Sparta Rotterdam, CD Nacional (Portugal), SK Sturm Graz (Oostenrijk) en Odense BK (Denemarken) kwam hij bij het Oostenrijkse SC Rheindorf Altach terecht.

NAC-trainer Maaskant is op zoek naar een spits die er 'tenminste twintig maakt'. Michiel Hemmen (SC Cambuur) was een kandidaat voor de spitspositie in Breda, maar zat niet te wachten op een stap terug naar de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen