Gudelj knokt voor plek: "Concurrentie hoort bij topclub"

15 juli 2015, 20:37

Het wordt komend seizoen proppen op het middenveld van Ajax. Met spelers als Nemanja Gudelj, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Thulani Serero, Lucas Andersen en Daley Sinkgraven is er sprake van een moordende concurrentie. Gudelj gaat voor zijn kans, maar heeft er niet echt verwachtingen bij.

In de voorbereiding lijkt Ajax-coach Frank de Boer voor een middenlinie met Bazoer, Klaassen en Sinkgraven te kiezen, maar Gudelj maakt zich niet echt druk. "Ik speel bij een topclub. Daar is veel concurrentie. De trainer heeft meerdere keuzes en dat zal per wedstrijd verschillen. Aan mij is om steeds honderd procent te geven. Ik heb geen verwachtingen", zegt de Servische international in gesprek met FOX Sports.

Ondertussen vindt vrijdag de Champions League-loting plaats. Daar kijkt Gudelj naar uit. "Ik heb geen voorkeur, maar je wilt natuurlijk kwalitatief de minste ploeg treffen. Maar alle ploegen zijn goed. Welke tegenstander we ook krijgen, we mogen niemand onderschatten. Het is wel heel belangrijk om de CL te halen, het is het belangrijkste waar we naartoe werken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen