Clasie: "Voor mij belangrijk dat Ronald Koeman hier zit"

15 juli 2015, 23:32

Het is rond. Jordy Clasie verlaat Feyenoord voor een Premier League-avontuur bij Southampton. De middenvelder is woensdag medisch gekeurd en zette daarna zijn handtekening onder een vijfjarig contract in St. Mary's. De 24-jarige Haarlemmer is blij met zijn transfer en in het bijzonder met de nieuwe samenwerking met manager Ronald Koeman.

"Het voelt goed om bij Southampton te zijn", zegt Clasie op het digitale thuis van zijn nieuwe werkgever. "Het is een mooie club, die in de grootste en belangrijkste competitie speelt. Het is voor mij belangrijk dat Ronald Koeman hier zit, maar ik was hier ook naartoe gekomen als hij hier niet werkte. Maar toch, hij is een goede trainer en een goed persoon", stelt de middenvelder.

Clasie werd al een tijdje in verband gebracht met een overstap naar Southampton. Nu is het er dus eindelijk van gekomen. "Ik heb al veel wedstrijden van deze club gezien en daar had ik een goed gevoel bij. Ik hoop dat ik hier mooie momenten en goede jaren ga beleven", besluit de 12-voudig international van Oranje.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen