Dolblije Lens kijkt nu al uit naar derby tegen Newcastle

15 juli 2015, 23:41

Jeremain Lens staat voor een mooie uitdaging in zijn carrière. Hij wil graag slagen in de Premier League en krijgt daar de kans voor bij Sunderland, waar hij woensdag zijn handtekening zette onder een verbintenis voor vier seizoenen. Hij kijkt uit naar zijn periode bij de club van manager Dick Advocaat, met wie hij ook al samenwerkte bij AZ en PSV.

Lens had het vanwege de situatie in Oekraïne wel gezien bij Dinamo Kiev en is daarom extra blij met zijn transfer naar Sunderland. De 27-jarige aanvaller kan niet wachten om in het Stadium of Light te mogen spelen. "Ik ben zeer blij dat ik voor Sunderland ga spelen. Het is een goede club en het is voor mij een geweldige stap. Ik heb de club in het afgelopen seizoen gevolgd, na de komst van Advocaat. Het is een uitstekend team en daarom ben ik blij met mijn overstap."

Mede dankzij zijn ervaring wilde Sunderland Lens graag hebben. "Ik heb gespeeld voor Nederland en heb ook flink wat Europese duels achter mijn naam staan", zegt de Nederlander, die wel zegt dat de Premier League andere koek is. "Dit is een echte test. Het zal goed zijn om hier wedstrijden te spelen."

Er is in ieder geval al één wedstrijd waar Lens ontzettend naar uitkijkt. "Ik heb de derby tegen Newcastle United gezien, de supporters waren toen echt geweldig. Ik hoop dat ze ons komend seizoen op dezelfde manier zullen steunen", aldus Lens.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen