Van Gaal: "Van Persie komt in warm bad terecht"

Ger
16 juli 2015, 08:17

Manager Louis van Gaal van Manchester United staat achter de keuze van Robin van Persie voor Fenerbahçe. De aanvoerder van het Nederlands elftal was de afgelopen drie seizoenen actief op Old Trafford, maar in de nieuwe voetbaljaargang speelde hij geen rol meer in de plannen van de oud-bondscoach.

"Robin was al geruime tijd op de hoogte van zijn perspectief bij United. Dat heb ik hem na het afgelopen seizoen persoonlijk laten weten. Hij wist wat er ging gebeuren", aldus Van Gaal tijdens een persconferentie in de Verenigde Staten, waar zijn club in voorbereiding is op het nieuwe seizoen. "Het was een lastige beslissing om Robin te laten gaan, maar ik denk dat hij met zijn nieuwe club een goede keuze heeft gemaakt."

"Als bondscoach ben ik bij Fenerbahçe geweest om Dirk Kuyt aan het werk te zien. Ik ben daar altijd zeer hartelijk ontvangen", zegt de oefenmeester. "Robin komt in een warm bad terecht bij Fenerbahçe. Ik wens hem het allerbeste toe en heb hem een berichtje gestuurd om hem te feliciteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen