Berghuis: "Premier League droom van elke voetballer"

Ger
16 juli 2015, 10:38

Steven Berghuis ziet een transfer naar Watford wel zitten. De Engelse club heeft met AZ een akkoord bereikt over de transfer van de 23-jarige vleugelspeler. De Apeldoorner moet het nu nog persoonlijk eens zien te worden met The Hornets.

"Spelen in de Premier League lijkt me fantastisch, het is de droom van elke voetballer. Ik ben dan ook gestreeld door de interesse van Watford, maar ik ga me echt niet puur en alleen om het niveau van de competitie aan die club verbinden", zegt Berghuis in De Telegraaf. "Ik sta zeker open voor Watford, maar voordat ik ga tekenen, wil ik eerst zeker weten of ze genoeg mogelijkheden hebben om zich te handhaven in de Premier League en wat ze precies met mij voor ogen hebben. Een rol als linksbuiten lijkt me bijvoorbeeld niets. Bij AZ heb ik een jaar lang op die positie gespeeld en dat liep toen voor geen meter."

De aanvaller maakte het afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling door bij AZ. "Ik ben bij AZ een volwassen voetballer geworden. Als het aan mezelf ligt, ben ik nu klaar om een vervolgstap te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen