Koeman voor even terug in Groningen: "Bijzonder"

16 juli 2015, 16:56

Ronald Koeman is komende zaterdag voor even terug bij FC Groningen, de club die een belangrijke rol speelde in zijn familie. Met zijn club Southampton komt hij in Euroborg op bezoek voor een oefenwedstrijd. Later speelt hij ook nog met zijn ploeg vriendschappelijk tegen Feyenoord.

Southampton slaat haar tenten dus op in Nederland. "Ik houd van korte trainingskampen waarin het voor de groep goed is om bij elkaar te zijn. Dit bevordert de adaptatie", zegt Koeman op de website van Groningen. "Zowel voor mij als voor mijn broer is het natuurlijk bijzonder om in Nederland te zijn. Daarbij is Groningen onze 'home town'. FC Groningen loopt als een draad door onze beide carrières en ook door die van onze vader Martin. Daarom is het heel leuk om in Euroborg te zijn."

Koemand wil zijn team in de vriendschappelijke wedstrijden tegen de eredivisionisten klaarstomen voor het nieuwe seizoen. "Het zijn goede wedstrijden tegen tegenstanders die willen voetballen. We kunnen hier goed trainen en de faciliteiten zijn prima. Southampton staat hier tegenwoordig meer op de kaart, je zag het afgelopen jaar dat er ook meer Nederlanders naar Southampton kwamen om wedstrijden te bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen