De Boer zeer te spreken over 'interessante' Younes

16 juli 2015, 18:19

Trainer Frank de Boer vindt het een goede zaak dat Ajax werk gemaakt heeft van de komst van Amin Younes. De vleugelaanvaller is afkomstig van Borussia Mönchengladbach en heeft een contract voor drie seizoenen getekend in de Amsterdam ArenA, met een optie voor nog een jaar. Het leidt tot tevredenheid bij De Boer.

"Om je echt Ajacied te voelen heb je dit shirt nodig. Het is het mooiste shirt van Nederland", sprak De Boer tijdens de officiële presentatie van Younes, die vervolgens een rood-wit shirt kreeg van de trainer. Hij deed het tricot meteen aan en deed wat trucs met een bal, zodat er een aantal foto's genomen kon worden.

De Boer heeft hoge verwachtingen van de nieuwe speler. "Younes is een interessante speler voor Ajax. Hij kan zowel links, rechts als op '10' uit de voeten. In eerste instantie is hij voor de vleugels gehaald. Hij is niet groot, maar wel explosief. Daar ligt zijn kracht. Soms zit een wedstrijd op slot. Op dat soort momenten heb je een speler nodig die iets kan forceren. Younes is zo'n speler."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen