Naah langer bij NAC Breda: "Uitstekende voetballer"

16 juli 2015, 23:35

Goed nieuws voor NAC Breda. De Brabantse club kan ondanks de degradatie naar de Jupiler League blijven beschikken over Divine Naah. De Bredanaars huren de middenvelder komend seizoen wederom van Manchester City, dat de Ghanees in de tweede helft van de afgelopen jaargang ook al uitleende aan NAC. Dat is via de officiële clubkanalen bevestigd.

Man City heeft besloten om Naah deze zomer nog niet terug te halen, maar dus nog een jaartje bij NAC te stallen. De middenvelder maakte vorig seizoen tegen FC Twente als invaller zijn debuut en kreeg daarna direct zijn kans is de basis, in de wedstrijd tegen Feyenoord. Zijn basisplaats raakte hij niet meer kwijt, in totaal kwam hij tot dertien optredens voor de Bredase club.

Trainer Robert Maaskant is blij met het nieuws dat Naah nog een seizoen in het Rat Verlegh Stadion zal spelen. "Mallam is een uitstekende voetballer en een belangrijke schakel op het middenveld. Het spreekt voor zich dat ik er zeer blij mee ben dat hij ook komend seizoen deel uitmaakt van onze selectie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen