FC Twente vindt in TONZON nieuwe rugsponsor

17 juli 2015, 09:14

Het noodlijdende FC Twente heeft weer een financieel steuntje in de rug gekregen. De club uit Enschede heeft TONZON gestrikt als nieuwe rugsponsor. Het betreft een contract voor één jaar, met optie voor een tweede seizoen. TONZON is uitvinder en producent van opvouwbaar isolatiemateriaal dat isoleert volgens het principe van een thermofles en gaat zowel de thuis- als uitshirts van FC Twente sieren.

Namens FC Twente reageert Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken, op de deal: "We zijn zeer verheugd met TONZON als rugsponsor. Trots zijn we dat ook op de achterkant van ons shirt een van oorsprong Twents bedrijf met landelijke uitstraling prijkt. Een bedrijf dat bovendien inzet op duurzaamheid. TONZON is ambitieus en wil graag een nog groter publiek bereiken. We kijken uit naar de samenwerking met TONZON."

"We zijn blij dat we FC Twente een 'steun in de rug' kunnen geven. Een andere club was overigens ook geen optie, want onze roots liggen echt hier in Twente", aldus Ton Willemsen, oprichter en directeur TONZON.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen