AZ rekent op vertrek Berghuis: "Er is bijna een akkoord"

17 juli 2015, 15:53

Hij is nog altijd AZ'er en dus ging Steven Berghuis vrijdag op de selectiefoto van de Alkmaarse club, maar de technische leiding geeft toe dat een transfer aanstaande is. Het Engelse Watford heeft zich gemeld voor de rechtervleugelaanvaller en beide clubs naderen overeenstemming over de transfersom.

Directeur voetbalzaken Earnest Stewart geeft voor de camera van RTV Noord-Holland tekst en uitleg bij de situatie rond Berghuis en Watford. "We zijn in gesprek. Ik vind het moeilijk om aan te geven wanneer er een akkoord komt. Het ziet er nu wel naar uit dat de deal gaat plaatsvinden." Ook coach John van den Brom houdt er rekening mee dat Berghuis binnenkort weg is. "Ik heb begrepen dat er bijna een akkoord is en dan kan het snel gaan. Maar van de andere kant is hij nog speler van AZ en gaat vandaag dan ook gewoon op de foto."

Naar verluidt zal de transfersom van Berghuis rond de vijf miljoen euro bedragen. Als mogelijke vervangers heeft de Alkmaarse club Alireza Jahanbakhsh van NEC en de jonge Zweed Arber Zeneli op het oog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen