Vormer blij met Panathinaikos: "We mogen niet mopperen"

17 juli 2015, 17:23

Waar Ajax voor de derde voorronde van de Champions League werd gekoppeld aan het Oostenrijkse Rapid Wien, daar werd Club Brugge naar Griekenland gestuurd voor een ontmoeting met Panathinaikos. Ruud Vormer, sinds de zomer van 2014 actief bij blauw-zwart, is tevreden over het resultaat van de loting.

"Het is een mooie loting. We mogen niet mopperen", aldus Vormer op de clubwebsite. Club Brugge was eerder deze maand in een oefenduel nog met 2-1 te sterk voor Panathinaikos. "Het is geen onbekende tegenstander. De winst in dat oefenduel is evenwel geen waardemeter, maar onze technische staf trok er ongetwijfeld waardevolle lessen uit."

"Het is tevens een niet weg te cijferen voordeel eerst uit aan de bak te kunnen. De Grieken staan er om bekend een warm en vurig voetbalpubliek te zijn. De ontvangst zal hartelijk zijn, maar het zal een week later bij ons niet anders zijn. Onze fans hunkeren naar een deelname aan het kampioenenbal. We zullen er alles aan doen hun wens in te willigen", besluit Vormer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen