Blind krijgt rol in laatste linie bij Manchester United

Ger
18 juli 2015, 11:41

Daley Blind lijkt zich dit seizoen bij Manchester United te moeten richten op een positie in de defensie. De oud-Ajacied maakte de voorbije voetbaljaargang veelvuldig zijn opwachting als middenvelder, maar in het oefenduel met Club América stond hij centraal in de verdediging.

Blind zal mogelijk ook bij de start van de competitie in de defensie beginnen, verklapt manager Louis van Gaal. "Het zou kunnen dat ik hem daar ga gebruiken. Mijn voorkeur gaat uit naar een linksbenige speler op die positie. Blind kan die rol voor zijn rekening nemen", zegt Van Gaal. Marcos Rojo, een andere kanshebber voor de plek in de laatste linie, ontbreekt nog bij United. De Argentijn heeft extra vakantie gekregen omdat hij deze zomer met zijn land actief was op de Copa América.

Dat Blind zich mogelijk moet richten op een defensieve rol, komt niet geheel als een verrassing. De concurrentie in het middenrif van United is enorm. Met Morgan Schneiderlin en Bastian Schweinsteiger trok de Engelse topclub onlangs nog maar eens twee middenvelders aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen