Tadic bewaart mooie herinneringen aan Groningen

18 juli 2015, 18:14

Dusan Tadic heeft genoten van zijn korte terugkeer in de Euroborg. De Servische spelmaker speelde zaterdag met Southampton een oefenwedstrijd tegen FC Groningen, die door zijn ploeg met 3-0 werd gewonnen.

"Ik heb hier vele mooie herinneringen die ik niet snel zal vergeten. Het was leuk om terug te zijn en er zaten veel vrienden van me op de tribune", aldus Tadic op de officiële website van FC Groningen. "Ik vind het ook mooi dat de club vorig jaar de beker heeft gewonnen. Erwin van de Looi in een goede coach en we hebben vandaag veel moeten lopen. FC Groningen heeft het ons moeilijk gemaakt en er staat echt een team, daardoor moesten we er hard voor werken."

Onder leiding van manager Ronald Koeman beleefde Southampton vorig seizoen een topjaar, waarin zelfs Europees voetbal werd afgedwongen. Tadic vindt het lastig te zeggen hoe The Saints het dit jaar zullen doen. "We zullen ons willen verbeteren, maar tegenstanders zullen zich ook beter tegen ons gaan wapenen. Zeker met de Europa League er bij, komt er een mooi en zwaar seizoen aan", besluit hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen