Feyenoord buigt voor VVV, AZ ruim langs Telstar

18 juli 2015, 18:38

Feyenoord is er niet in geslaagd de oefenwedstrijd tegen VVV Venlo tot een goed einde te brengen. De Rotterdamse club ging zaterdag met 2-1 onderuit tegen de Limburgse formatie. AZ had minder problemen met een club uit de Jupiler League, de Alkmaarders versloegen Telstar met 3-0.

De eindstand bij VVV - Feyenoord was al na 31 minuten bepaald. Leandro Resida kopte de Limburgers in de zestiende minuut voor de eerste keer aan de leiding, maar Jens Toornstra herstelde slechts een minuut later het evenwicht. Op aangeven van Shaquille Simmons legde Resida in de 31ste minuut met zijn tweede treffer van de middag de eindscore vast op 2-1. Zomeraanwinst Simon Gustafson bleef op de bank bij Feyenoord.

Vincent Janssen had opnieuw een groot aandeel in de zege van AZ. De van Almere City FC overgenomen aanvaller maakte twee doelpunten tegen Telstar en bracht daarmee zijn totaal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op tien. Janssen tekende in de 24ste minuut in de rebound voor de 1-0 en was in de 66ste minuut ook verantwoordelijk voor de 3-0, na een voorzet van Joris van Overeem. Derrick Luckassen had vijf minuten na de doelwissel al voor de 2-0 gezorgd, met een rake kopbal uit een corner van Dabney dos Santos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen