Hermannsson nog jaren PSV'er: "Trots op deze kans"

19 juli 2015, 11:48   Bijgewerkt: 19 juli 2015, 13:35

PSV ziet duidelijk toekomst in Hjörtur Hermannsson. De 20-jarige IJslander heeft zijn contract in het Philips Stadion met drie seizoenen verlengd. De verdediger streek in 2012 neer in Eindhoven en maakte de afgelopen twee jaar deel uit van de gelederen van Jong PSV.

Op 17-jarige leeftijd tekende Hermannson zijn eerste contract bij PSV. Deze verbintenis wordt nu dus opengebroken en verlengd. De IJslander, die eerder voor Fylkir Reykjavik speelde, won met PSV onder 19 de nationale beker en wist met Jong PSV het eerste beloftenteam in de geschiedenis te worden dat een periodetitel pakte in de Jupiler League.

Momenteel revalideert Hermannsson van een vervelende blessure aan zijn linker heupgewricht. Hij werd in maart geopereerd. "Ondanks mijn blessure krijg ik veel vertrouwen van PSV. Ik ben trots dat ik de komende seizoenen bij PSV blijf spelen en dat ik deze kans heb gekregen. Mijn allereerste doel is weer volledig fit worden, maar ook voor daarna heb ik al veel doelen gesteld", zei Hermannson na het tekenen van zijn nieuwe contract.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen