Rodgers wil hoge ogen gooien met versterkt Liverpool

19 juli 2015, 13:50

Liverpool tastte deze zomer al diep in de buidel om de selectie van kwaliteitsinjecties te voorzien en nu staat Christian Benteke (Aston Villa) ook nog eens op het punt om de gelederen van The Reds te komen versterken. Het zorgt ervoor dat manager Brendan Rodgers veel vertrouwen heeft in het komende seizoen. Hij wil de top weer bestormen met zijn ploeg.

James Milner, Danny Ings, Adam Bogdan, Joe Gomez, Roberto Firmino en Nathaniel Clyne werden deze zomer al aangetrokken door Liverpool en hoogstwaarschijnlijk komt Benteke daar nog bij. "We doen misschien nog wel meer zaken, maar ik ben al zeer tevreden met de versterkingen. Ik denk dat dit weer een goed seizoen kan worden voor ons, na het moeizame seizoen dat we achter de rug hebben", aldus Rodgers.

De manager van Liverpool is duidelijk optimistisch. "Er hebben veel veranderingen plaatsgevonden en dat zorgt voor frisheid in de groep. Ik prof ambitie in deze selectie. Met de komst van de nieuwelingen kunnen we een stap zetten, maar we moeten er keihard voor vechten. Hopelijk wordt het een geweldig seizoen", besluit Rodgers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen