Wijnaldum moest zingen: "Werd bekogeld met servetten"

19 juli 2015, 15:57

Georginio Wijnaldum mocht zaterdag voor de eerste keer het Newcastle United-shirt aantrekken, in de oefenwedstrijd tegen Sacramento Republic (0-1 winst). De van PSV overgekomen middenvelder is nu ruim een week speler van The Magpies en voelt zich nu al thuis bij zijn nieuwe club.

Wijnaldum is met zijn ploeggenoten op een oefentrip in de Verenigde Staten. De Nederlander speelde de laatste 21 minuten mee in het duel met Sacramento Republic. "Het voelt goed om het shirt te dragen. Ik moest er even op wachten, maar mijn eerste wedstrijd voelde heel goed", aldus de 24-jarige international van Oranje op de clubwebsite.

Traditiegetrouw moest Wijnaldum ter introductie een liedje zingen, ten overstaan van de voltallige spelersgroep. "Bij de nationale ploeg moet je een speech van een minuut houden, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat je moet zingen. Ik koos het nummer 'Who the Cap Fit' van Bob Marley, maar goed ging het niet. Ik kon niet eens eindigen, omdat ik bekogeld werd met servetten en er boegeroep te horen was. Nee, zingen is niet aan mij besteed", knipoogt Wijnaldum.

"Mijn teamgenoten hebben we geholpen om met thuis te laten voelen", zegt Wijnaldum over zijn eerste week bij Newcastle. "Het voelt al als familie, ik voel me thuis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen