Kuyt landt in Kuip: "Hoop op landstitel is altijd goed"

19 juli 2015, 17:14

Voor de tweede keer in zijn carrière stapte Dirk Kuyt zondag uit de aanwinstenhelikopter, die traditiegetrouw landde op de grasmat in De Kuip. Na negen jaar in het buitenland te hebben gevoetbald, bij Liverpool en Fenerbahçe, is de verloren zoon terug bij Feyenoord. "Het blijft voor mij heel bijzonder om op zo'n manier terug te komen in De Kuip."

"De eerste keer dat ik uit de helikopter stapte kreeg ik kippenvel, maar nu leek het nog erger", sprak Kuyt tijdens de open dag van Feyenoord tegen RTV Rijnmond. "Er kwamen veel herinneringen naar boven. Sommige dingen wennen nooit. Het heeft mij veel gedaan en het is fantastisch om zulke mooie momenten mee te mogen maken."

In Rotterdam en omstreken lijkt het alleen maar over Kuyt te gaan tegenwoordig. "Vanaf het eerste moment heb ik over aandacht niet te klagen", zegt de oud-international van Oranje. "De waardering die ik krijg van het publiek is ongelooflijk en ik ga er alles aan doen om dat terug te betalen. Toen ik hier naartoe reed was het een beetje regenachtig, maar dan is het ongelooflijk dat er toch weer zoveel fans naar het stadion komen."

Het Legioen wacht al sinds 1999 op een landstitel en Kuyt hoopt dat hij het kunstje kan flikken met zijn medespelers. "Hoop is altijd goed. Wat ik waardeer is dat de supporters altijd achter het team staan. Uiteindelijk zal dat uitbetaald worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen