Vejinovic geniet in Kuip: "Dit is droom die uitkomt"

19 juli 2015, 17:55

Marko Vejinovic maakte zondag kennis met de Feyenoord-traditie dat nieuwe spelers per helikoper het stadion in worden gevlogen tijdens de Open Dag. De middenvelder, overgekomen van Vitesse, genoot met volle teugen van de unieke ervaring. 

"Er zijn eigenlijk geen woorden om te beschrijven hoe het is om met een helikopter in een volle Kuip te landen en dan zo'n geweldige ontvangst te krijgen. Dat ik dit mag meemaken is een droom die uitkomt", zegt Vejinovic op de website van de Rotterdamse club. "Ik kijk nu nog meer uit naar donderdag, als ik voor het eerst als Feyenoorder een wedstrijd in De Kuip mag spelen."

Ook de Zweedse aanwinst Simon Gustafson was onder de indruk. "Deze dag geeft mij heel veel extra energie om ontzettend mijn best te gaan doen voor Feyenoord. Voorafgaand aan de helikoptervlucht hebben mensen mij verteld hoe het zou zijn om te landen in De Kuip, maar je weet pas echt hoe het is als je dit zelf meemaakt. Ik vond het fantastisch om zoveel blijdschap bij de supporters te zien, echt een fantastische ervaring."

Eerder sprak ook Dirk Kuyt zijn enthousiasme over de presentatie uit. "De eerste keer dat ik uit de helikopter stapte kreeg ik kippenvel, maar nu leek het nog erger", zei de routinier bij RTV Rijnmond. "Er kwamen veel herinneringen naar boven. Sommige dingen wennen nooit. Het heeft mij veel gedaan en het is fantastisch om zulke mooie momenten mee te mogen maken

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen