Elia moet voorlopig individueel trainen bij Werder

19 juli 2015, 19:25

Bij Werder Bremen laat men er geen misverstand over bestaan: de rol van Eljero Elia bij de club is uitgespeeld. De aanvaller is in de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet welkom bij de A-selectie en ook bij de beloften is voorlopig geen plek voor hem. Hij moet individueel trainen, evenals Ludovic Obraniak.

Voor Elia en Obraniak geldt dat Werder beide spelers liever kwijt dan rijk is. Ze mogen verkocht worden, het liefst zo snel mogelijk. Lukt het niet om het duo te slijten, dan moeten beide spelers zich in de loop van de zomer melden bij Werder Bremen onder 23. Dit zal uiterlijk in augustus gebeuren, om ervoor te zorgen dat de marktwaarde van de twee niet te snel zakt. Dat laat directeur Thomas Eichin van Werder weten aan Kicker

Elia speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Southampton. Daar maakte hij een prima indruk en het gerucht gaat dat de ploeg van manager Ronald Koeman de aanvaller definitief wil inlijven, maar daar weet men in Bremen niets van. "Tot nu toe heb ik daar niets over vernomen", aldus directeur Eichin.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen