Schweinsteiger: "Depay is een ongelooflijk talent"

19 juli 2015, 20:34

Bastian Schweinsteiger speelde dit weekend voor het eerst een wedstrijd voor een andere club dan Bayern München. De Duitse middenvelder deed 45 minuten mee in een oefenduel tegen Club America. Het winnende doelpunt werd gemaakt door een andere aanwinst van de Engelse club, Morgan Schneiderlin. 

"Het was een absoluut geweldig gevoel om het shirt van deze club te dragen", zegt Schweinsteiger op de clubwebsite over zijn officieuze debuut voor Manchester United. "Ik kijk uit naar mijn volgende wedstrijden, vooral op Old Trafford. Dit was een mooie test voor mijn fitheid en het ging goed, dus dat is mooi. Ik was scherp, al had ik het de laatste tien minuten wat zwaarder. Maar de eerste dertig tot 35 minuten waren prima."

Met zijn winnende doelpunt was de van Southampton overgekomen Schneiderlin de blikvanger van Man United tegen Club America, maar Schweinsteiger had ook oog voor een andere aankoop: Memphis Depay. Hij is vol lof over de oud-speler van PSV. "Memphis is een ongelooflijk talent", vindt de Duitse routinier. "Hij heeft zoveel kwaliteiten dat ik ervan overtuigd ben dat we veel plezier aan hem gaan beleven op het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen