El Ahmadi: "Er is concrete belangstelling geweest"

20 juli 2015, 16:27

Eerder deze voetbalzomer werd volop gespeculeerd over een vertrek van Karim el Ahmadi bij Feyenoord, maar de middenvelder rekent er zelf op dat hij gewoon in Rotterdam-Zuid blijft. Hij heeft niet de intentie om te vertrekken, laat de ervaren Marokkaan weten in gesprek met RTV Rijnmond.

"In de voetballerij heb je niks in de hand. Zoals het er nu naar uitziet, blijf ik gewoon bij Feyenoord", stelt de 30-jarige El Ahmadi. Hij erkent dat er interesse in hem was. "Over elke voetballer doen geruchten de ronde in de transferperiode als bepaalde clubs belangstelling tonen. Er is ook concrete belangstelling geweest. Daar ben ik niet op ingegaan. Maar goed, ik heb niks in de hand. Je kan wel zeggen dat je blijft en ik heb ook altijd gezegd dat ik bij Feyenoord blijf. Maar als Barcelona morgen komt... Nee grapje", besluit hij.

El Ahmadi keerde een jaar geleden terug bij Feyenoord, mede omdat Fred Rutten de hoofdcoach was. De twee werkten eerder samen bij FC Twente. Eerder was El Ahmadi tussen 2008 en 2012 Feyenoorder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen