Vd Heijden sprak met Feyenoord: "Nu alles laten bezinken"

20 juli 2015, 21:14

Jan-Arie van der Heijden bevestigt dat hij in beeld is bij Feyenoord. De verdediger geeft op de website van Voetbal International toe dat hij een gesprek gevoerd heeft met Giovanni van Bronckhorst, de hoofdcoach van de Rotterdamse club. Hij staat open voor een overstap naar de Kuip, laat hij weten.

"Ik weet van de interesse van Feyenoord en ik volg het voetbal zo goed dat ik ook weet dat ze centrale verdedigers nodig hebben. Dat de club bij mij is uitgekomen, vind ik een grote eer", zegt Van der Heijden. De oud-Ajacied besloot deze zomer om zijn contract bij Vitesse niet te verlengen en aasde aanvankelijk op een buitenlands avontuur. De belangstelling van Feyenoord heeft hem nu aan het twijfelen gebracht. "Ik heb de beelden van de Open Dag gezien en die waren indrukwekkend. Een buitenlandse club was mijn ambitie, inderdaad. Feyenoord is geen buitenland, maar wel een topclub in Nederland. Ik ga nu alles laten bezinken. Ik sta voor een heel belangrijke beslissing in mijn carrière. Zoiets beslis je niet zo maar even snel."

Feyenoord zoekt nieuwe verdedigers omdat Khalid Boulahrouz en Joris Mathijsen zijn vertrokken. Bovendien kampt Sven van Beek met een blessure, hij mist de eerste weken van het nieuwe seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen