'Van der Heijden kan ook naar Duitsland en Spanje'

21 juli 2015, 07:40   Bijgewerkt: 21 juli 2015, 08:27

Maandag werd duidelijk dat Jan-Arie van der Heijden een kandidaat is om de verdediging van Feyenoord te komen versterken. De verdediger, die transfervrij vertrokken is bij Vitesse, heeft al een gesprek gehad met de Rotterdammers en kan een meerjarig contract tekenen in De Kuip. Hij schermt echter ook met interesse van meerdere buitenlandse clubs.

De Telegraaf weet te melden dat de 27-jarige Van der Heijden zijn loopbaan ook kan vervolgen in Spanje of Duitsland. In totaal zijn er drie clubs bij wie de centrale verdediger aan de slag zou kunnen gaan. Het jeugdproduct van Ajax gaat de komende tijd gebruiken om een keuze te maken over zijn voetbaltoekomst.

Feyenoord zocht al naar een verdediger en kreeg onlangs te horen dat de geblesseerde Sven van Beek een tijdje uit de roulatie zal liggen. Zijn absentie wil de Rotterdamse club opvangen met de komst van Van der Heijden, die in dat geval een duo moet vormen met Terence Kongolo. Voor technisch directeur Martin van Geel en coach Giovanni van Bronckhorst is het zaak om Van der Heijden de komende dagen te overtuigen.

Maandag reageerde Van der Heijden al bij VI op de situatie. "Ik weet van de interesse van Feyenoord. Dat de club bij mij is uitgekomen, vind ik een grote eer. Een buitenlandse club was mijn ambitie. Feyenoord is geen buitenland, maar wel een topclub in Nederland. Ik ga nu alles laten bezinken. Ik sta voor een heel belangrijke beslissing in mijn carrière. Zoiets beslis je niet zo maar even snel", zei de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen