Berghuis kan voor vier of vijf jaar tekenen bij Watford

21 juli 2015, 07:56

De supporters van AZ moeten de hoop op een langer verblijf van Steven Berghuis laten varen. De transfer van de vleugelaanvaller naar Premier League-promovendus Watford nadert zijn voltooiing. De 23-jarige flankenflitser is momenteel met AZ op trainingskamp in Garderen, maar staat op het punt om te vertrekken. Maar voordat het zover is, moeten de laatste plooien van de overstap nog worden gladgestreken.

"Watford en AZ hebben op een paar kleine punten na een akkoord", laat Berghuis optekenen in De Telegraaf. "Waar het precies om gaat, weet ik niet. Maar John van den Brom (trainer, red.) en Earnest Stewart (technisch directeur, red.) hebben me verzekerd dat het goed komt", stelt de doelgerichte vleugelaanvaller, die al een bliksembezoek aan Watford bracht. "Mijn vader, broertje en ik zijn vorige week in Londen geweest. Ik ben een gevoelsmens en wil alleen naar een club als ik me er prettig voel. Het was een bezoek zonder verwachtingen, maar ik sta nu zéker open voor Watford."

De Engelse club deed al een bod van bijna zes miljoen euro op Berghuis, maar deze werd resoluut van tafel geveegd door AZ. De Alkmaarders willen de kassa flink horen rinkelen. "Zodra Watford en AZ eruit zijn kan ik voor vier of vijf jaar tekenen. Daar moet nog verder over worden onderhandeld", aldus Berghuis, die spelen in de Premier League een grote uitdaging vindt. "Vooral qua fysiek zal ik moeten aanpoten. Maar daar kijk ik juist heel erg naar uit."

Aan het einde van vorig seizoen werd Berghuis voor het eerst opgeroepen bij Oranje, maar van een debuut kwam het nog niet. PSV had eerder ook interesse voor de AZ'er.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen