Paris Saint Germain neemt Stambouli over van Spurs

21 juli 2015, 08:05

Paris Saint Germain heeft in het holst van de nacht een transfer aangekondigd. Benjamin Stambouli wordt overgenomen van Tottenham Hotspur en heeft een contract voor maar liefst vijf seizoenen getekend bij de regerend kampioen van Frankrijk. De 24-jarige verdedigende middenvelder ligt zodoende tot medio 2020 vast in Parijs.

Het is een opvallende zet van PSG, aangezien Stambouli bij de Spurs nauwelijks aan bod kwam. De Londense club nam de controlerende middenvelder vorig jaar over van Montpellier, maar een succes was de transfer allerminst. In een jaar tijd kwam hij slechts tot vier basisplaatsten en acht invalbeurten. Hij stond in de Europa League wel tot zes keer toe in het basiselftal en maakte in het duel met Partizan Belgrado zelfs de winnende 1-0.

De voormalig jeugdinternational van Frankrijk speelde een belangrijke rol in het kampioensjaar van Montpellier in 2011/2012. Hij doorliep de jeugdopleiding van deze club en speelde in het verleden al 112 wedstrijden in de Ligue 1. Nu keert hij dus terug in de Franse competitie. "Ik ben hier heel blij mee, ik ben trots dat ik deel kan uitmaken van de PSG-familie. Ik had niet gepland om de Premier League na één jaar al te verlaten, maar als PSG zich meldt dan is de keuze een stuk makkelijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen